joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Minori arădeni exploatați! Ionel Macher și Savina Stanca – reținuți de procurorii DIICOT Arad

  de Special Arad | 1 septembrie 2015, 6:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurorii DIICOT Arad au reținut un bărbat și o femeie, care ulterior au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de persoane și trafic de minori.

  Cele două persoane, Macher Ionel şi Stanca Savina, sunt acuzate că în cursul lunii august 2014, prin inducere în eroare, au racolat două victime, de sex masculin, dintre care una minoră, pe care le-au transportat şi adăpostit în Germania.

  Ulterior, prin ameninţări şi violenţe le-au exploatat timp de aproximativ 3 luni de zile, prin obligarea la executarea unor munci forţate, sumele de bani obţinute fiind însuşite în totalitate de către inculpaţi”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

  Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a acestora, pe 28 august, cei doi fiind încarcerați pe o perioadă de 30 de zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.