Minoră dispărută din Timișoara

  de Special Arad | 13 December 2022, 10:01 AM | Regional

  0

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 15 ani, dispărută din Timișoara, județul Timiș.

  În data de 13 decembrie 2022, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 12.12.2022, în jurul orei 07:30, TOFAN STEFANIA CLAUDIA ar fi plecat de la domiciliu spre școală, iar până în prezent nu a mai revenit la locuința sa.

  Semnalmente: înălțime 1,60 de metri, 47 de kilograme, păr lung șaten, ten măsliniu, ochi căprui.

  Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare portocaliu, blăniță neagră cu glugă, ghete sport.

  Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.