miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Minoră de 13 ani din județul vecin, dispărută de acasă

  de Andrada Bobiș | 18 mai 2024, 10:31 AM | Regional

  0

  Venim în sprijinul colegilor jurnaliști din județul Timiș cu privire la dispariția fetei de numai 13 ani, pentru a mediatiza cazul, cu speranța ca fata să fie găsită.

  Potrivit opiniatimisoarei.ro, pe data de 17 mai copila de 13 ani a fost dată dispărută de pe raza localității Giroc din judeţul Timiş. Fata se numește Mohorea Diana Maria și se pare că ar fi plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Giroc, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

  Semnalmente fetei sunt: înălțime 1,60 m, 50 kg, păr șaten lung, ochii căprui. Îmbrăcăminte: tricou alb, pantaloni de culoare kaki și pantofi de tip sport, de culoare neagră cu talpă albă. Dacă ați văzut-o sau aveți detalii cu privire la copila dată dispărută apelați la Serviciul de Urgenţă 112 sau contactați cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.