Update Minora sesizată dispărută ieri a fost găsită de către poliţişti

  de Special Arad | 2 July 2014, 12:26 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Postul de poliție Bocsig au depistat-o ieri, pe minora sesizată dispărută din localitatea Bocsig.

  C. Milena a fost sesizată dispărută de către tatăl său, iar în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare, adolescenta a fost găsită, pe raza comunei Bocsig.

  Familia fetei a fost anunțată


  Poliţiştii arădeni o caută pe Costeliuc Milena Marina, în vârstă de 16 ani, din localitatea Bocsig, judeţul Arad. Minora a plecat de la domiciliu în data de 30 iunie 2014, în jurul orei 17:45 şi nu s-a mai întors.

  Adolescenta are următoarele semnalmente: înălţime 1,50-1,55m., 55 kg,  faţă ovală, păr şaten închis, lung pana la nivelul umerilor,  tuns cu breton, ochi căprui, fără semne particulare.

  La data plecării de la domiciliu, minora purta pantaloni scurţi de blugi, bluză cu mânecă scurtă multicoloră, vestă croşetată gri, cu dungi roz şi balerini negri.

  Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.