Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia! Nelu Tătaru îi ia locul, președintele a semnat decretul de numire

  de - | 26 martie 2020, 10:19 AM | Naţional

  0

  (foto: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea)

  Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a dat demisia joi dimineață, după ce aseară a înaintat planul testării tuturor bucureștenilor pentru coronavirus.

  Nelu Tătaru devine ministru interimar.

  Mai jos puteți consulta CV-ul acestuia

  View Fullscreen

  UPDATE:

  Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, într-o declarație de presă de la Palatul Cotroceni că a semnat decretul de numire al noului ministru al Sănătății, Nelu Tătăru. Acesta va depune în cursul zilei de joi jurmântul.

  „Am primit în cursul acestei dimineți de la premierul Ludovic Orban propunerea pentru numirea domnului Nelu Tătaru în funcția de ministru al Sănătății. Am luat act de demisia domnului Costache și am semnat decretul de numire a noului ministru.”,  a declarat Iohannis.

  Președintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Nelu Tătaru să ia urgent măsurile necesar pentru a rezolva problemele din sistem.

  „Domnul Tătaru cunoaște foarte bine care este situația în acest moment în sistemul sanitar și trebuie să ia urgent toate măsurile necesare pentru combaterea răspândirii infectării cu noul coronavirus. Domnul Tătaru va depune jurământul în cursul acestei zile.”, a mai precizat președintele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.