Ministrul Grindeanu, despre stadiul proiectului de modernizare a căii ferate Caransebeș – Arad

  de Special Arad | 4 June 2022, 10:10 AM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre începerea lucrărilor la modernizarea Gării de Nord din Timișoara, care va începe în această lună, și despre modernizarea căii ferate Caransebeș – Arad, care este momentan în faza de licitație pentru lucrări.

  Modernizarea căii ferate Caransebeş – Arad este unul dintre proiectele CFR cuprinse în finanțarea prin PNRR pe Regiunea Vest, iar Grindeanu a explicat că acest lucru va fi realizat în patru tronsoane, de la Caransebeş la Arad, fiecare cu câte o licitație separată.

  „Prima dintre ele este spre finalizare, probabil în cursul acestei luni se va semna şi contractul, celelalte două în lunile următoare de vară, vor fi încheiat şi semnate contractele de execuţie. Foarte important, finanţarea pe această cale ferată modernizată este asigurată prin PNRR. Licitaţiile sunt în diverse stadii, dar în aceste luni se vor încheia toate patru”, a spus ministrul Grindeanu, potrivit pressalert.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.