joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Bode îl pune la punct pe prefectul Aradului în legătură cu declarațiile date în cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crișan

  de Redacția Special Arad | 31 mai 2021, 9:33 AM | Știri Arad

  2

  Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că anchetatorii nu exclud o implicare din străinătate în cazul exploziei de la Arad, unde un om de afaceri a fost ucis cu ajutorul unei bombe plasate în maşină. „Evalutăm toate pistele, interne şi externe, care ţin de activitatea personală, de activitatea profesională. Nu excludem nicio variantă”, a declarat Bode.

  Întrebat dacă este posibil ca autorii crimei să fi plecat din ţară imediat după explozie, aşa cum spunea prefectul judeţul Arad, Bode a răspuns: „Recomand domnului prefect să fie foarte concentrat la campania de vaccinare.”

  Prefectul județului Arad a declarat duminică seara că nu au fost până acum suficiente date pentru a închide punctul de frontieră cel mai apropiat de municipiu, iar că o astfel de decizie nu îi aparține.

  „Granița este aproape de municipiul Arad. Undeva într-o oră se poate ajunge în graniță. Nu se poate închide granița atât de repede, având în vedere că nu am avut date suficiente și granița nu o închide prefectul județului Arad. Am luat toate măsurile în ceea ce privește ordinea publică. În continuare, desfășurăm împreună cu Jandarmeria și Poliția județului Arad activități de menținere a ordinii publice. Consider că și cred că este normal să fie o stare de neliniște în județ și în municipiul Arad”, a afirmat prefectul.

  În acest caz au avut loc și audieri, după ce mașina în care se afla omul de afaceri Ioan Crișan a explodat într-o parcare din Arad. Surse din rândul anchetatorilor spun că, cel mai probabil, deflagrația a fost provocată de o bombă artizanală, acționată de la distanță și că a fost  conturat deja un cerc de suspecți.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acest Bode este si …fudul.Pai el nu poate impune prefectului(un alt ageamiu) ce sa declare si ce sa nu declare,cita vreme insusi ministrul se face ca ploua in cazul atentatului terorist,care de fapt nu e terorist.Ambii sunt in curtea Ministerului Afacerilor Interne,ce potrivita denumire,ca si Crimatex,firma decedatului.Cit priveste vaccinarea,cred ca ministrul ar trebui sa ia in serios vaccinarea,dar impotriva rabiei…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.