miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul austriac de Interne, la București: Sistemul anti-migrație e defect! Schengen nu are termen

  de - | 26 aprilie 2023, 2:35 PM | Naţional

  0

  foto: Inquam Photos / George Calin

  Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, a pus din nou cruce aderării României la Spațiul Schengen. Prezent la București în cadrul unor discuții cu omologul său român, Lucian Bode, Karner a explicat că Austria e asaltată de migranți, scrie știripesurse.ro.

  „Am avut 110.000 de solicitări de azi în Austria. Avem cele mai multe solicitări de azi, deși suntem un stat fără frontiere externe. Sistemul nu funcționează. Austria are controale cu Germania. Ăsta este un argument că sistemul nu funcționează. Nu avem nimic împotriva României, dar e nevoie de îmbunătățirea sistemului. Nu pot decât să mă repet, astăzi nu pot să dau un termen. Trebuie să ne asigurăm că avem o Europă sigură”, a spus Karner, citat de știripesurse.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.