Minciuna unui angajat al Spitalului Județean Timișoara i-a adus un dosar penal. Spitalul a depus o plângere penală împotriva acestuia

  de - | 13 august 2020, 8:45 AM | Regional | Topic special

  0

  Spitalul Judetean Timisoara a depus plangere penala impotriva unui angajat dupa ce acesta a mintit in declaratia pe proprie raspundere si si-a pus colegii, dar si pacientii in pericol, sustinand ca nu a fost in contact cu vreun confirmat cu coronavirus. Aceasta, desi sotia lui era infectata cu COVID 19.

  Este vorba de un brancardier al spitalului care in 18 iulie, la triajul epidemiologic a precizat ca nu a avut nicio legatura cu vreun bolnav, desi sotia era chiar simptomatica, infectata in focarul de la compania Smithfield unde au fost confirmate 219 cazuri de COVID.

  Angajatul a continuat sa vina la serviciu, pana cand s-a aflat de situatia din familia lui. Mai mult, el insusi a fost confirmat cu coronavirus.

  Reprezentantii Spitalului Judetean impreuna cu angajatii DSP au demarat o ancheta epidemiologica pentru a stabili cu cine a intrat in contact brancardierul iresponsabil si au decis sa-i faca plangere.

  Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis pe numele barbatului un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

  Mai mult, la Spitalul Judetean Timisoara este de cateva zile un focar de COVID 19 la Clinica de Chirurgie Vasculara, unde 19 cadre medicale si pacienti au fost infectati.

  Sursa: opiniatimișoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.