duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit milionarul Marius Ivan după ce a căzut în prăpastie când își făcea un selfie

  de Special Arad | 28 iunie 2023, 3:58 PM | Naţional

  0

  (foto: Ziarul Financiar)

  Milionarul Marius Ivan, antreprenor român care a fondat brandurile Dufa şi Henkel, a murit după ce a căzut în gol încercând să facă un selfie la Cota 1400 în Sinaia, scriu jurnaliștii de la Ziarul Financiar.

  Marius Ivan şi-a inceput afacerile imediat după Revoluţie, importând produse de larg consum din Germania. A creat – şi ulterior a vandut – două dintre cele mai de succes afaceri din domeniul materialelor de constructii: Dufa si Henkel Bautechnik Romania.

  Marius Ivan a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, lucrând ulterior în domenii printre care se numără şi departamentul de analiză a unui centru de Calcul. Omul de afaceri român avea 64 de ani.

   

  Citește și: Fostul deputat milionar Dumitru Puzdrea a fost găsit mort, prezentând lovituri la cap. Serviciul Omoruri a preluat cazul • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.