duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Miliardar român încarcerat la Penitenciarul din Arad! Mesaj dramatic de după gratii…

  de Special Arad | 10 iulie 2015, 2:56 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Unul dintre cei mai cunoscuți miliardari ai României, Ovidiu Tender, se află de câteva zile încarcerat la penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, după ce a fost închis pentru câteva săptămâni la Timișoara, orașul său natal. Tender deține o avere de peste 200 de milioane de euro.

  Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 ani și șapte luni de închisoare în dosarul Carom, în care este acuzat de înșelăciune și spălare de bani, decizia luată de Curtea de Apel București (CAB) fiind definitivă.

  În prima instanță, Ovidiu Tender fusese condamnat de instanța de fond la 11 ani și patru luni de închisoare. În dosar, Ovidiu Tender a fost trimis în judecata pentru înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei, în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de crima organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată.

  Zilele trecute, Ovidiu Tender a făcut un anunţ dramatic din închisoare, pentru angajaţii săi, anunţând disponibilizări masive, ca urmare a deciziilor instanţei care îl obligă practic la aceste măsuri.

  „Mulţumesc şi nenumăratelor mesaje pe care le-a primit familia mea în ultimele zile şi sper că cei 5.300 de angajaţi să-şi poată găsi un loc de muncă”, a transmis Ovidiu Tender într-o scrisoare publicată pe pagina sa de Facebook, conform banatulmeu.ro.

  „Sunt deja arestat de 8 zile. Astăzi îmi este, de fapt, cel mai greu… Băiatul meu cel mai mic face 6 ani. Mă gândesc la toate aniversările de până acum și încerc să-mi dau suportul fizic și psihic ca ei să poată merge mai departe. Știu că de obicei oamenii bogați sunt crezuți vinovați oricum! Astăzi sunt și eu unul dintre cei mulți care au avut încredere în justiție. Și tocmai pentru că m-am crezut nevinovat nu am fugit și nu m-am sustras nicio clipă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că cei trei băieți ai mei au înțeles și vor merge mai departe”, a scris Tender, înainte de a anunţa disponibilizările pe care urmează să le facă, conform site-ului banatulmeu.ro.

  tender

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.