marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mike Tyson, implicat într-un scandal. Acesta a bătut un pasager care stătea în spatele lui în avion

  de Special Arad | 22 aprilie 2022, 10:22 AM | Internaţional

  0

  (foto: Captură foto/Instagram Mike Tyson)

  Mike Tyson (55 de ani) a călcat din nou pe bec și a fost implicat într-un scandal de proporții, în timp ce se afla într-un avion care efectua un zbor comercial pe ruta San Francisco – Florida. Fostul campion al categoriei grele din box a fost agasat constant de un fan, iar în cele din urmă a cedat. Ce a urmat? O serie de pumni a lui Tyson, ca în vremurile sale de glorie.

  Tyson a fost pasager într-un zbor comercial pe ruta San Francisco – Florida, iar din momentul în care a urcat în avion a fost asaltat de fani. Însă, unul a fost mai insistent ca toți.

  Un tânăr care avea loc fix în spatele lui Tyson l-a abordat pe legendarul boxer și, inițial, nimic nu anunța vreun scandal. Tyson l-a salutat pe fan, a schimbat câteva vorbe cu el și chiar au făcut o poză împreună. Însă, tânărul din spatele lui Tyson a avut cu totul alte intenții. Parcă în mod intenționat, acesta a continuat să îl agaseze pe Tyson timp de minute bune și, în cele din urmă, fostul pugilist a cedat nervos.

  Tyson s-a ridicat de pe scaun, s-a întors și l-a luat la o serie bună de pumni pe tânărul din spatele său, ca în vremurile bune.

  Din fericire, mai multe persoane din avion au intervenit și au reușit să îl calmeze pe Mike Tyson. Totuși, brutalitatea cu care a lovit i-a cauzat câteva traumatisme serioase victimei.

  Sursă PlaySport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.