marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mii de flori în Piața Avram Iancu, la Simfonia Florilor de Toamnă | Foto

  de Raluca Medeleanu | 19 octombrie 2019, 10:45 AM | Știri Arad

  0

  Piața Avram Iancu găzduiește de ieri și până duminică evenimentul „Simfonia Florilor de Toamnă”, în organizarea Centrului Municipal de Cultură Arad.

  Arădenii pot admira și se pot poza cu aranjamente florale de tot soiul care conțin mii de fire (atracția principală fiind, fără doar și poate, aranjamentul cu mașinuța VW Beetle), pot cumpăra de-ale gurii și se pot delecta cu un program artistic care se desfășoară pe scena montată în stânga Statuii Eroilor.

  Vineri au susținut concerte Didina Curea, Monica Cojocaru, Raul Nica, sâmbătă urmează să cânte, între ora 18:00 și 21:00, Mădălina Cernat, Ovidiu Niculescu, Nova Band, Mihai Henț, iar duminică, în ultima zi a evenimentului, vor cânta Mircea Rusu Band, Daniel Julean&Nicoleta Brola, On the Edge, în același interval orar.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.