Mii de cai putere, „galopând” într-un show live la Arad, la începutul lunii iunie

  de Andrei Fuliaș | 17 mai 2017, 11:45 AM | Sport

  0

  Ajuns deja o tradiție, Raliul Aradului revine și în acest an în prim-plan într-un show live, în care cei mai iscusiți piloți se întrec în a stăpâni sutele de cai putere ai fiecărui bolid din concurs.

  Ajuns la cea de-a IX-a ediție, Raliul Aradului va lua startul, unul festiv ce-i drept, joi – pe 1 iunie, la Kilometrul 0 al Aradului. Vineri, concurenții vor lua startul la probele speciale, desfășurate în județ, iar seara vor reveni în municipiul Arad pentru proba super-specială, unde vor fi așteptați de peste 10.000 de spectatori. Sâmbătă, în fața Palatului Administrativ va avea loc festivitatea de premiere a celor mai buni piloți ai acestei ediții.

  Arădeanca Bianca Morariu, implicată în organizarea evenimentului, le recomandă celor pasionați de acest sport să-i urmărească pe concurenți și la probele speciale din județ, acolo unde așii volanului promit un spectacol de neuitat și unde caii putere se vor dezlănțui.

  Surprizele pentru public nu vor lipsi nici în acest an, Mihai Leu – promotorul evenimentului, va avea grijă și de această data ca cei prezenți să aibă parte de un adevărat spectacol, unul demn de marile concursuri international, cu momente unice și invitați surpriză.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.