Șefa firmei pirotehnice inculpată în „Dosarul Colectiv”, găsită moartă acasă

  de - | 17 August 2021, 9:26 AM | Naţional

  0

  (foto: Revista 22)

  O femeie de 44 de ani a fost găsită moartă în locuinţa ei din Bucureşti, iar presa online scrie că ar fi vorba despre şefa firmei pirotehnice inculpată în dosarul „Colectiv”, potrivit Radio România Actualități.

  Daniela Niţă a primit cea mai mare pedeapsă în primă instanţă, 12 ani şi opt luni închisoare, iar pronunţarea definitivă este programată la 22 septembrie.

  Amintim că în urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, 64 de oameni au murit, iar mulţi supravieţuitori au rămas mutilaţi pe viaţă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.