Mihai Szabo și-a dat demisia din funcția de consilier local

  de Raluca Medeleanu | 12 April 2022, 4:05 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Finalul ședinței extraordinare de Consiliu Local Municipal de marți, 12 aprilie, s-a lăsat cu un anunț din partea unuia dintre cei doi reprezentanți ai partidului UDMR. Mihai Szabo și-a anunțat demisia din funcția de consilier, invocând motive personale.

  „Doresc să-mi anunț demisia din Consiliul Local din motive personale. Totodată, țin să-i mulţumesc colegului meu, domnul Bognar Levente, şi stafului tehnic pentru cei aproape 6 ani şi jumătate în care m-au ajutat şi m-au susţinut ca să îmi îndeplinesc sarcinile primite”, a spus Mihai Szabo.

  Primarul Aradului, Călin Bibarț, a ținut să-i ureze la rândul său succes pe viitor, afirmând că a încercat să-l facă să se răzgândească, însă îi respectă decizia și înțelege că familia vine pe primul loc.

  Conform procedurii, în locul acestuia va ocupa cel de-al doilea loc pe care îl deține partidul UDMR în Consiliul Local, alături de Levente Bognar, următoarea persoană care se află pe lista oficială a UDMR de la alegerile locale din 2020, anume Irina Emese Balta.

  Menționăm că Mihai Szabo este cel de-al doilea consilier care se retrage în acest mandat din Consiliu Local, din partea UDMR, primul fiind Meszar Alexandru, care a demisionat în data de 18 decembrie 2020.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.