luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Szabo și-a dat demisia din funcția de consilier local

  de Raluca Medeleanu | 12 aprilie 2022, 4:05 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Finalul ședinței extraordinare de Consiliu Local Municipal de marți, 12 aprilie, s-a lăsat cu un anunț din partea unuia dintre cei doi reprezentanți ai partidului UDMR. Mihai Szabo și-a anunțat demisia din funcția de consilier, invocând motive personale.

  „Doresc să-mi anunț demisia din Consiliul Local din motive personale. Totodată, țin să-i mulţumesc colegului meu, domnul Bognar Levente, şi stafului tehnic pentru cei aproape 6 ani şi jumătate în care m-au ajutat şi m-au susţinut ca să îmi îndeplinesc sarcinile primite”, a spus Mihai Szabo.

  Primarul Aradului, Călin Bibarț, a ținut să-i ureze la rândul său succes pe viitor, afirmând că a încercat să-l facă să se răzgândească, însă îi respectă decizia și înțelege că familia vine pe primul loc.

  Conform procedurii, în locul acestuia va ocupa cel de-al doilea loc pe care îl deține partidul UDMR în Consiliul Local, alături de Levente Bognar, următoarea persoană care se află pe lista oficială a UDMR de la alegerile locale din 2020, anume Irina Emese Balta.

  Menționăm că Mihai Szabo este cel de-al doilea consilier care se retrage în acest mandat din Consiliu Local, din partea UDMR, primul fiind Meszar Alexandru, care a demisionat în data de 18 decembrie 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.