duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Guvernăm bine pentru toti românii!

  de - | 4 aprilie 2022, 2:15 PM | Comunicate contra cost

  0

  Sunt mai multe măsuri foarte importante propuse de PSD pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți:

  1) Vouchere pentru cumpărarea de alimente de bază, pentru familiile vulnerabile și pentru cei cu venituri mici. Propunere PSD: 50 de euro/voucher la fiecare 2 luni, până la finalul anului. 

  2) Vouchere acordate lunar, în perioada de școală, pentru elevii cu burse socială. Propunere PSD: 30 de euro/voucher.

  3) Dublarea cotei de hrană pentru bolnavii internați în spitale, de la 11 la 22 de lei.

  4) Creșterea valorii tichetelor de masă acordate angajaților. Propunere PSD: creșterea de la 20 de lei la 30 de lei.

  5) Schemă de ajutor de stat pentru transportatori, pentru decontarea accizei la motorina achiziționată din țară. Propunere PSD: 50 de milioane de lei, cu posibilitatea suplimentării. 

  Obiectivul PSD e ca aceste măsuri de sprijin să fie finanțate în proporție de 50% din fonduri europene, pentru a nu afecta investițiile programate în buget Dacă cei de la PNL reușesc să propună mai multe surse de finanțare din fonduri europene pentru aceste măsuri social-democrate, atunci, desigur, PSD va susține ca valorile voucherelor și a tichetelor de masă să fie mai mari.„, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.