vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Dumnezeu să binecuvânteze Armata României!”

  de - | 25 octombrie 2021, 10:50 AM | Comunicate contra cost

  0

  „Ziua Armatei României reprezintă un reper important, nu doar în calendarul tradițiilor militare, ci pentru întreaga noastră națiune, o zi în care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, în care prețuim prezentul și ne gândim cu speranță la viitor.
  La Păuliș și la Carei, în București și în marile orașe, în cimitirele și la monumentele comemorative de război din țară sau peste hotare, depunem astăzi coroane de flori și ne plecăm frunțile în semn de omagiu și veșnică pomenire a celor căzuți în marile războaie.

  Sacrificiul și sângele eroilor națiunii au impus România în rândul statelor independente ale Europei sfârșitului de secol XIX – la Plevna, Grivița ori Smârdan.

  Urmașii lor, prin răsunătoarele izbânzi de la Mărăști, Mărășești, Oituz și alte legendare câmpuri de bătălie ale Primului Război Mondial, făceau posibilă Marea Unire din 1918.

  Nu vom uita, niciodată, curajul celor răniți în ultimele două decenii în misiunile internaționale, ori în acțiunile desfășurate în țară, iar camarazilor arădeni aflați departe de țară în aceste zile, un gând de gratitudine și de respect pentru dăruirea lor în slujba Patriei.

  Nu îi vom uita niciodată pe cei căzuți sub drapel în ultimii ani, în teatrele de operatii. Vom fi permanent aproape, cu sufletul și cu o lacrimă, de cei dragi, care îi plâng, pentru că Armata României a fost și va rămâne întotdeauna o familie unită.

  Cu prilejul Zilei Armatei României, doresc să transmit tuturor militarilor care își servesc țara sub drapel, în rândul cadrelor active, în rezervă sau retragere, cele mai alese sentimente de prețuire și respect.
  Dumnezeu să binecuvânteze Armata României !

  La mulți ani!”, transmite deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.