joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Migranți depistați într-o autoutilitară. Mașina avea un compartiment special pentru a-i ascunde

  de Special Arad | 23 februarie 2023, 6:12 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat. În data de 23.02.2023, în jurul orei 00:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de  31 de ani. Bărbatul conducea o autoutilitară înmatriculată în România şi se deplasa fără încărcătură pe ruta România-Germania.

  În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit al mijlocului de transport în urma căruia polițiștii de frontieră au descoperit, într-un locaș special amenajat în partea din față a compartimentului marfă (perete dublu), douăzeci de cetățeni străini.

  Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Pakistan, cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, intrați legal în România.

  Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferul român și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.