duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Miercuri, Rusia atacă Ucraina, zice Der Spiegel…

  de E. Nola | 12 februarie 2022, 11:55 AM | Internaţional | Topic special

  3

  Desigur, chiar dacă informațiile sunt contradictorii și de multe ori mai mult speculații, lumea este într-o tensiune crescândă de când Rusia lui Vladimir Putin a început să maseze trupe la granița cu Ucraina.

  După unele informații, jumătate din efectivul operațional al armatei ruse a ajuns lângă graniță, fie în Rusia, fie în Belarus. E vorba de o concentrare de trupe nemaivăzută de decenii, analiștii din lumea întreagă cântărind de o vreme greutatea și semnificația mișcărilor rusești. Unii nu acordă mari șanse declanșării unui război, afirmând că e de fapt o manifestație de forță caracteristică mentalității lui Vladimir Putin, alții dau șanse reale declanșării conflictului. Nu mai departe Joe Biden, cel care consideră că mai sunt câteva zile și rușii vor trece la atac.

  Dacă cineva este informat, atunci acela trebuie să fie președintele american, cel care de săptămâni cere revenirea americanilor din zonă și trimite trupe – inclusiv la noi, în România – pentru a arăta omologului rus că SUA știe foarte bine despre ce este vorba.

  273473267 1409455919479505 3332256652296266724 n

  Ultima informație, chiar în această dimineață, este furnizată de publicația germană Der Spiegel, cea care susține că după informații CIA și NATO, armata rusă va trece la atac în 16 Februarie, adică miercurea care vine.

  Ce putem spune noi, cei care nu știm nimic, dar suntem vecini cu Ucraina?

  Sperăm să fie o nouă dezinformare…

   

  Sursa foto: https://www.tasnimnews.com/

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.