Miculescu, internat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu! Ratează jocul cu Metaloglobus și va lipsi cel puțin două săptămâni

  de Lucian Dănilă | 13 aprilie 2019, 2:59 PM | Sport

  0

  Veștile din curtea Bătrânei Doamne nu sunt deloc bune. Cristian Păcurar, antrenorul secund al echipei UTA, a deplasat la București un lot de jucători din care lipsesc accidentații Șeroni, Coulibaly și Stahl, dar și suspendații Copaci și Matei. Mai mult, din motive disciplinare, tunisianul El Hasni a fost trimis la echipa a doua.

  Absent la jocul cu Pandurii pentru că a fost selecționat la lotul național Under 19 pentru dubla cu selecționata similară a Slovaciei, David Miculescu era așteptat în unsprezecele de start al jocului de mâine de pe terenul celor de la Metaloglobus. Din păcate, David a acuzat azi noapte dureri abdominale și a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Diagnosticul a fost pus imediat: trebuie operat de apendicită!

  Astfel, David Miculescu va lipsi atât la jocul cu Metaloglobus cât și la cel cu Chindia din următoarea etapă, de la Arad, sau cel cu Energeticianul de la Petroșani. Miculescu era unul dintre cei mai în formă jucători arădeni în acest retur de campionat. El a marcat și pentru selecționata Under 19 a României în victoria cu 4-2 contra Slovaciei din al doilea meci. În primul joc, slovacii au învins cu 1-0.

  Partida dintre Metaloglobus și UTA se dispută mâine, duminică, de la ora 11, partida nefiind televizată.

  Foto: uta-arad.ro – Dragoș Salvețiu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.