joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Microbuzele școlare, la control! Siguranța elevilor, prioritate a polițiștilor arădeni

  de Special Arad | 7 septembrie 2022, 11:35 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În această dimineață polițiștii rutieri arădeni au desfășurat o acțiune preventivă de verificare a autovehiculelor care efectuează transportul elevilor la unitățile școlare.

  Scopul acestei activități este verificarea modului de respectarea a normelor rutiere și a legalității transporturilor precum și verificarea stării psihofizice a conducătorilor auto.

  De asemenea, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și au fost verificați cu privire la utilizarea centurilor de siguranță.

  Ne bucurăm de faptul că astăzi nu au fost constate nereguli în rândul acestei categorii de șoferi și le recomandăm acestora ca și în continuare să respecte prevederile legale în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, aceste acțiuni având un caracter permanent .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.