Update 3Microbuz cu 16 copii, implicat într-un accident la Ghioroc, în drum spre școală

  de Special Arad | 22 November 2019, 9:11 AM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  În urmă cu câteva minute a avut loc un accident în localitatea arădeană Ghioroc, accident care putea avea urmări deosebit de tragice. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un microbuz care transporta 16 copii, probabil către școală. Din fericire, conform unor prime informații pe care le deținem, niciun copil nu este rănit, aceștia fiind doar speriați.

  Spre locul de producere al accidentuluise deplasează mai multe efective ale ISU și IPJ, dar și ale Ambulanței, pentru gestionarea situației.

  Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea ne parvin.

  UPDATE

  La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef ISU Arad.

  UPDATE 2

  IPJ Arad: Din primele informații, un autoturism ar fi efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu microbuzul școlar care transporta elevii de la Covasânț la Ghioroc.

  UPDATE 3

  Șapte minori, patru băieți și trei fete cu vârste cuprinse între 7-8 ani vor fi transportați  la Spitalul Județean Arad secția UPU pentru efectuarea unui control general.

  UPDATE 4

  „Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 8,45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând in coliziune cu un microbuz transport școlar care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria-Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7-9 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.