duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mici retușuri de primăvară cu Ecolux Kolor de la Köber

  de - | 9 mai 2023, 12:35 PM | Advertorial

  0

  După o iarnă lungă și geroasă, natura revine la viață, frumusețea și parfumul inegalabil al florilor ne încântă simțurile, iar zilele sunt mai lungi și mai călduroase. Primăvara a sosit! Acesta este momentul perfect pentru a ne curăța, împrospăta și schimba complet înfățișarea locuinței, atât la interior cât și la exterior.

  Pentru interior opțiunile sunt nelimitate: vopsele lavabile, vopsele de efect sau tencuieli decorative. Pentru restul obiectelor din locuința dvs. vă recomandăm emailul Ecolux Kolor de la Kober.

  Dar ce este totuși un email? Și mai ales care e diferența dintre acesta și o vopsea obișnuită?

  Emailul este este o vopsea versatilă, ce poate fi folosit pentru o varietate de proiecte, de la vopsirea mobilierului și decorarea acestuia până la protecția caloriferelor sau a tâmplăriei din lemn sau PVC. Spre deosebire de vopselele obișnuite, emailurile au o compozitie specială ce accentuează rezistența peliculei la acțiuni mecanice și la uzură.
  În acest articol, vom explora beneficiile utilizării unui email și vom oferi sfaturi despre cum să-l utilizați eficient. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un membru al comunității DIY, acest articol vă va ajuta să profitați la maximum de vopseaua email aleasă pentru următorul proiect.

  De ce recomandăm Ecolux Kolor?

  Ecolux Kolor este un email non-toxic pe bază de apă ce oferă protecție de lungă durată și aspect estetic deosebit. Compoziția sa nu conține substanțele chimice potențial nocive găsite în emailurile tradiționale. Este special formulat cu apă ca solvent principal, făcându-l mai sigur și mai ușor de utilizat, fără vapori toxici sau mirosuri neplăcute. Ca trăsătură definitorie remarcăm că acest produs poate fi folosit fără griji pentru camera copiilor și obiectele cu care aceștia interacționează în mod frecvent (mobilier, jucării etc.).

  Pe lângă faptul că este prietenos cu mediul, Ecolux Kolor are câteva beneficii suplimentare ușor de remarcat:

  ⦁ Se usucă rapid și este rezistent la zgârieturi, decolorare și îngălbenire;
  ⦁ Are o aderență excelentă, acest lucru permițându-i să fie utilizat pe o varietate de suprafețe, precum lemnul, metalul și ceramica;
  ⦁ Este rezistent la căldură și poate fi folosit pe suprafețe care vor fi expuse la temperaturi ridicate (calorifere, sobe, etc.);
  ⦁ Este rezistent la apă și poate fi folosit în zone predispuse la umezeală (băi și bucătării);
  ⦁ Este disponibil în două versiuni distincte: lucios și mat.

  Gama cromatică.

  Ecolux Kolor este disponibil într-o gamă variată de culori, potrivite pentru orice interior.

  Ecoluxkolor

  Se aplică cu rola sau prin pulverizare și poate fi folosit pe suprafețe similare cu cele pe care se aplică vopseaua obișnuită, fiind în general mai vâscos decât vopseaua. Fiind foarte durabilă, pelicula de email poate fi dificil de îndepărtat odată ce s-a uscat. Prin urmare, este important să fiți precauți atunci când aplicați Ecolux Kolor și să protejați suprafețele înconjurătoare de picături sau scurgeri accidentale.

  Despre producător:

  Kober este cel mai mare producător român de vopsea, lider de piață pe segmente multiple: vopsele lavabile, lacuri și lazuri, sau diluanți. Cu o echipă de peste 800 de oameni și un plan de dezvoltare bine definit, Kober demonstrează în continuare că se poate produce și în România. Și se poate produce bine. Pentru informații suplimentare vă invităm să vizitați www.kober.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.