marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mica Veneție… O ploaie torențială a propulsat Aradul în topul stațiunilor din Europa (Foto)

  de Lucian Dănilă | 8 iunie 2020, 10:07 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Nu mai este un secret pentru nimeni că Aradul este cea mai importantă stațiune a României pentru scufundări și plimbare pe canale în zilele ploioase. Pasajul de pe strada Voinicilor urmează să intre în patrimoniul UNESCO și mai mulți regizori importanți au solicitat să li se permită filmarea unor pelicule în zona Micălaca.

  Onedin, Bătrânul și Marea, Titanic, Moby Dick, Delfinul Flipper, Toate pânzele sus, sunt doar câteva pelicule care și-ar putea avea continuarea în Micălaca, dar și pe câteva străzi din Bujac…

  Pare o glumă, dar după atâția ani nu mai putem să-i spunem glumă nici măcar în glumă. Aradul a fost din nou inundat, iar mașinile plutesc sub pasaj. În zona GEMI Center este aceeași situație. Mai multe străzi din centrul orașului sunt și ele inundate, iar la Subcetate avem aceeași situație ca la trecutele ploi torențiale.

  Oradea a fost declarat stațiune turistică de interes național. Aradul vine tare din urmă, iar mai mulți investitori doresc să transforme Aradul în Mica Veneție. Avem de toate: gropi, pasaje și străzi inundate, lucrări scumpe de cea mai proastă calitate.

  Mai avem nevoie de turiști…

  Ceea ce am văzut (și) astăzi în Micălaca oglindește activitatea administrației locale din ultimii ani, din ultimii 15 ani sau chiar din ultimii 30 de ani…

  Foto: facebook.com – Bogdan Chifor

  voinicilor 1

  voinicilor 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.