„Mica Germanie”. E o minune ce au reușit să facă din această comună din România! | FOTO

  de - | 2 aprilie 2017, 7:19 PM | Foto

  0
  petresti-satu-mare-04

  Arată ca un oraş cochet, are şcolă modernă, cămin de bătrâni şi zonă de agrement. Este vorba despre o comună din Satu Mare care a fost supranumită „Mica Germanie”.

  Edilii au reuşit să modernizeze comuna Petreşti accesând fonduri europene. Au construit întreaga reţea de canalizare şi apă potabilă, au asfaltat drumuri şi au făcut o sală de sport cu 180 de locuri, potrivit one.ro..

  „Acum 10-15 ani, ne-am dat seama că din surse proprii nu prea avem ce să facem multe şi frumoase în comuna noastră şi ne-am axat pe proiecte de finanţare europene. În jur de 7 milioane de euro, deci o sumă destul de mare”, a declarat primarul din Petreşti, Csaba Karadi.

  Locuitorii din Petreşti o duc excelent: nu se plăteşte impozit pe teren, pe construcţie, nu se plăteşte pentru autorizaţia de construcţie, iar zona este bogată în locuri de muncă.

  Surse foto: One.ro, Greatnews.ro

  petresti-satu-mare-05satu-1 satu-2 satu-3 petresti-satu-mare-03satu-4 satu-5 satu-6petresti-satu-mare-99

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.