sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Meteorologii anunță temperaturi sufocante pentru următoarele zile. Când mai urmează ploi la Arad

  de Special Arad | 19 august 2023, 7:14 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Weekend de foc în România. Cupola de aer tropical aduce temperaturi de până la 38 de grade Celsius la umbră, ceea ce va face aerul extrem de greu de respirat. Nu doar în sudul țării. Disconfortul termic va fi ridicat și în regiunile vestice și estice. De asemenea, potrivit meteorologilor ANM, canicula se menține și pe tot parcursul săptămânii viitoare, informează Digi24.

  Cele mai ridicate temperaturi și disconfortul termic foarte accentuat se vor simți mai ales în partea sudică și sud-estică. Inclusiv în Capitală, va fi foarte cald în aceste zile, caniculă, cu temperaturi maxime, mâine, de 37-38 grade C.

  O săptămână de caniculă și la Arad

  Potrivit weather.com, în municipiul Arad temperatura maximă va atinge 34 de grade, canicula urmând să fie resimțită pe parcursul săptămânii viitoare. Abia weekendul viitor sunt prevăzute averse, însă chiar și atunci temperaturile vor fi în continuare ridicate.

  vremea canicula arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.