Meteo: Vreme ploioasă în toată țara până vineri dimineața

  de - | 26 septembrie 2019, 10:49 AM | Naţional

  0

  Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vremea rea, în vigoare până vineri dimineață în toată țara. Cantitățile de apă vor depăși 30 – 40 l/mp în Moldova, Dobrogea și Muntenia. Potrivit ANM, în perioada miercuri ora 18.00 – vineri ora 9.00, va ploua temporar în toată țara. În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi, ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului. Joi va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30…40 l/mp.

  Sursa: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.