luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Prognoza meteo: vreme rece la începutul săptămânii

  de - | 18 martie 2024, 8:22 AM | Naţional

  0

  După ce în weekend am avut parte de vreme frumoasă, luni, 18 martie, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea, iar ziua de marți va fi friguroasă.

  „Vremea se răcește chiar de luni, iar cea mai rece zi va fi ziua de marți. Luni, doar prin Oltenia vor mai fi maxime de 16-17 grade, dar marți va fi o zi destul de rece în toată țara, cu temperaturi între 3 și 9 grade, puțin mai ridicate în sud-vest, unde sunt posibile temperaturi de 11-12 grade. Și nopțile vor fi reci, cu temperaturi negative”, a spus duminică, 17 martie, Mihai Huștiu, meteorolog ANM, pentru Libertatea.

  „Temperaturile vor deveni negative în noaptea de marți spre miercuri și se vor înregistra valori de -4 sau -5 grade în zonele de nord-vest și în centrul țării”, a anunțat Huștiu. Cât despre ploi, acestea vor fi reduse în această săptămână.

  Vremea se va menține rece până joi, 21 martie, urmând ca la sfârșitul săptămânii temperaturile să crească din nou, după care se va răci.

  „Este o alternanță specifică, de altfel, pentru luna martie. Două-trei zile calde, două-trei zile frig. Așa se face tranziția de la sezonul rece la sezonul cald. Este caracteristica acestei luni”, a mai spus meteorologul.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.