marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  METEO. Cum va fi vremea în weekend și când va veni vremea de plajă?

  de - | 10 iunie 2016, 10:25 AM | Știri Arad | Video

  0

  Astăzi avem parte de temperaturi plăcute, dar şi de ploi. În zilele următoare, ţara noastră se va afla sub influenţa unui aer cald, tropical, astfel că maximele vor depăşi pragul unei zile de vară în majoritatea regiunilor.

  Vremea în Arad:

  Vineri, cerul va fi în mare parte înnorat, dar maxima zilei va atinge 25°C. Vântul va bate din direcția SSV cu 10 – 15 km/h. Șansele de precipitații în timpul zilei sunt de 20%, în schimb noaptea este mult mai probabil să plouă și să avem parte și de descărcări electrice.

  Minima nopții: 13°C.

  vremea in arad

  Pentru sâmbătă, 11 iunie, se anunță averse slabe la după-amiază, temperaturile fiind variabile, între 16˚C și 26˚C, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică se anunță furtuni cu fulgere.

  Ploaia va continua și duminică, în timpul zilei, și se pare că nu se va opri până luni dimineața. Temperaturile pentru aceste două zile se anunță, totuși, acceptabile, între 22°C și 23°C.

  Vremea frumoasă va ajunge din nou la Arad abia marți, iar vremea de plajă (cu alte cuvinte vara adevărată… sau chiar canicula) ne va lovi, în sfârșit, peste o săptămână, joi și vineri, când se anunță temperaturi de peste 30°C.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.