luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Meszar vrea să renunțe: „UTA are nevoie de o nouă conducere, cu potențial financiar” (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 16 decembrie 2017, 4:48 PM | Sport

  4

  Conducerea clubului UTA a organizat în această dimineață o întâlnire cu suporterii și cu reprezentanții presei, întâlnire care s-a dorit a fi o analiză a anului care se va încheia peste câteva zile.

  Am ajuns la Hotel Subcetate curioși să vedem care sunt explicațiile acestui an cel puțin cenușiu din punct de vedere al rezultatelor, dar am plecat foarte nedumeriți, în sensul că nimeni nu știe care este cauza acestui eșec din toamna lui 2017, dar nu știm nici ce va urma, cine va conduce acest club, ce jucători vor rămâne sau unde va juca echipa.

  Știm doar că Alexandru Meszar vrea să renunțe la conducerea clubului, iar acest lucru l-a adus la cunoștința suporterilor și jurnaliștilor citind acest text care apare și pe site-ul clubului, uta-arad.ro:

  „Proiectul UTA este clădit pe doi piloni de bază: suporterii și Primăria orașului. Acești piloni nu pot fi și nu trebuie schimbați niciodată. În schimb jucătorii, antrenorii și conducătorii pot fi și vor fi schimbați în funcție de rezultate și cerințe actuale. După atâtea schimbări la nivel de lot de jucători și de bancă tehnică considerăm că este nevoie cât mai repede de o schimbare la nivel de conducere. E nevoie de o conducere sau de o persoană în primul rând cu potențial financiar, care poate asigura un buget pentru salariile și primele jucătorilor și angajaților și alte tipuri de cheltuieli care nu pot fi plătite din bugetul asigurat de primărie. Astfel asigurarea acestui buget pentru salarii, prime și diverse cheltuieli intră în sarcina echipei manageriale, cum a intrat până acum și va intra și în viitor. Privind necesitatea schimbării conducerii pentru un UTA cu rezultate și mai bune, am anunțat atât Primăria cât și reprezentanții Suporter Club UTA. Așteptăm ca cei doi piloni de bază al proiectului să ia o decizie cât mai potrivită. Nu fugim de responsabilitate. După Tauț, Ișalnița sau Becicherecu Mic am dori să fim conducători și pe noul stadion Francisc Neuman sau Național Arena în liga I-a. Dar trebuie să urmărim interesul clubului în primul rând, care este evident o conducere cu potențial financiar sau influențe economice mai mari ca și a actualei conduceri.

  UTA este un proiect important pentru noi. Am început de la zero, cu două promovări consecutive, urmate de două calificări la baraj. Nu vrem sub nici o formă să existe vreun risc în cea ce privește continuarea proiectului, proiect care are la bază două sute de fotbaliști tineri și foarte tineri, care visează să debuteze la seniori în tricoul Bătrânei Doamne. Din aceste motive până la identificarea și instalarea noii conduceri, vom asigura continuitatea” (Alexandru Meszar).      

  Prin aceste cuvinte, Meszar i-a luat prin suprirndere pe fani, Dani Proca, liderul Suporter Club UTA, spunând că nu înțelege nimic:

  „Ce să înțelegem, e o demisie? Sau noi, suporterii, ca al doilea pilon al clubului, ar trebui să aducem un investitor cu bani? Chiar nu înțelegem nimic…”

  Momentan nu există nicio variantă plauzibilă în acest sens.

  IMG_8320

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.