luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Meszar se crede „reîncarnarea” Baronului Neuman, dar se aseamănă mai mult cu… Ceaușescu

  de Lucian Dănilă | 24 iulie 2022, 4:27 PM | Sport

  3

  A mai rămas o zi până la mitingul pe care îl organizează Suporter Club UTA în Piața Avram Iancu, un miting îndreptat împotriva conducerii clubului arădean sub deviza „Vrem UTA liberă!”. Un miting la care sunt așteptați toți fanii Bătrânei Doamne care nu doresc ca echipa pe care o susțin să fie un instrument în mâna politicienilor, un miting îndreptat mai ales împotriva a două personaje locale, Gheorghe Falcă și Alexandru Meszar.

  Anunțat cu mult timp în urmă și autorizat de Primăria Arad, mitingul le-a dat de lucru celor din conducerea grupării arădene. Astfel, joi ne-am trezit pe site-ul clubului UTA, uta-arad.ro – un site folosit tot mai mult în nume personal de Alexandru Meszar -, un interviu cu conducătorul de facto al clubului, un interviu în care a spus multe și practic nimic, un articol semnat de Radu Romanescu asupra căruia avem mari rezerve că a participat chiar și activ la el…

  Astăzi, conducerea grupării arădene mai face două încercări: a oferit abonamente gratuite tuturor elevilor din Arad care au luat Bacalaureatul cu medie de la 9.90 în sus, iar la câteva zeci de minute după aceasta, cei din club au anunțat pe site-ul oficial că „toți juniorii Aradului au liber la meciuri”.

  juniori

  „Începând din acest sezon, toate echipele de fotbal de copii și juniori ale municipiului și județului Arad vor avea acces gratuit la toate meciurile de pe teren propriu ale UTA-ei”, scrie pe uta-arad.ro. O inițiativă altfel frumoasă, dar venită în acest context, are un iz de disperare. Mai mulți părinți ai micuților fotbaliști au întrebat mai în glumă, mai în serios, pe pagina de Facebook a clubului: „Pot să vină direct de la miting?”

  Într-o altă situație, un alt context, aceste două decizii ale celor de la club ar fi fost de apreciat, dar venind cu doar 24 de ore înaintea celui mai mare miting anunțat la Arad în ultimii 20 de ani, aceste măsuri seamănă foarte mult cu discursul lui Nicolae Ceaușescu din după-amiaza zilei de 21 decembrie 1989, atunci când pe fondul unei revoluții deja începute la Timișoara el anunța mărirea salariilor cu 100 de lei.

  Astfel, după ce de unul singur s-a asemănat cu Baronul Francisc Neuman, Alexandru Meszar începe să semene mai mult cu Nicolae Ceaușescu.

  Mitingul suporterilor arădeni va începe mâine, luni 25 iulie, la ora 18.30, în Piața Avram Iancu. Va dura o oră după care se pleacă în marș spre Arena Francisc Neuman pe ruta Piața Avram Iancu – Catedrala Ortodoxă de la Podgoria – Banu Mărăcine – Calea Victoriei – stadion.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.