Meszar cere 3,5 din profitul arădenilor pentru UTA! „Nu mai aveți rușine”, este răspunsul arădenilor

  de Lucian Dănilă | 29 March 2023, 6:36 PM | Sport

  5

  Clubul UTA a postat pe pagina de Facebook o imagine prin care-i îndeamnă pe arădene să doneze 3,5 la sută din profitul obținut în anul 2022 spre UTA. Am scris generic clubul UTA pentru că el se identifică cu persoana lui Alexandru Meszar, cel care, pentru a-și întări poziția în club și-a cooptat în urmă cu zece zile și soția ca membru în AFC UTA Arad.

  Cu încrederea șubrezită la extrem, Meszar a primit în schimb un val de „hate” din partea arădenilor, cei care-l trimit să ceară bani noilor membri ai asociației, Gabriela Meszar respectiv Călin Gabriel Costea.

  Alexandru Meszar, aflat în conflict cu cei de la Suporter Club UTA încă din vară, a pierdut în ultimele luni și încrederea multora dintre suporterii care erau neutri în această dispută. Mulți dintre ei afirmă că nu se mai identifică cu clubul care a devenit doar o afacere de familie, un club de la care se aștepta să crească an de an și din punct de vedere financiar și al performanțelor sportive, dar care acum a ajuns să lupte cu disperare pentru a evita retrogradarea.

  Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele peste 50 de comentarii scrise la postarea clubului pe care o puteți vedea cu click aici:

  uta 35

  Anul ăsta, NU! Până acum am dat, dar cred că i-am umflat conturile lui Meszar! Să dea doamna Meszar și Costea!

  S-a dus binele cu 3,5%, să dea bani Goaby și Costea, de aceia i-ați cooptat în asociație…”

  Aveți obrazul gros”.

  Nu mai aveți rușine! Tot la ăia care plătesc cele mai scumpe abonamente și bilete din țara apelați? Oamenii cu bani nu au fost buni, nu? Că fac bisericuțe… Lasă că ați făcut voi acum “la familia”. Pentru noi doar UTA contează!”

  O campanie de bun simț pentru un club curat, transparent și focusat pe performanta. Ceea ce nu e cazul. Am vrea să știm noi suporterii când va fi o conferință de presă să ni se prezinte noii membri ai AFC și raționamentul for entry care au fost cooptați”

  Din păcate anul acesta nu ați convins că meritați vreun efort. Am luat bilet la meciul de cupă, chiar dacă am abonament. Mulțumesc pentru NEdiscountul acordat”.

  Mi-ar fi și rușine să postez așa ceva… Dar la voi văd că s-a dus și cea mai mică urmă de rușine”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bună ziua…..Domnul MESZAR are inteligenta și bunătate de a se așeza la masa tratativelor cu oameni potenți financiar care doresc să investească în acest club minunat „”UTA Arad „” Le doresc multă înțelepciune în negocieri…Multă baftă UTA Arad…
   EU ÎMPREUNĂ CU FICA MEA DE 14 ANI AVEM ABONAMENT PE TOT SEZONUL ACESTA CONPETIȚIONAL ȘI AM FOST LA TOATE PARTIDELE DE ACASĂ ANUL ACESTA ….SUNT ARĂDEAN ȘI SUPORTER AL ACESTEI ECHIPE FRUMOASE UTA ARAD …. Succes UTA Arad

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.