Messi, de vânzare? Barcelona se gândește să își vândă superstarul în această vară!

  de Special Arad | 18 April 2014, 12:14 PM | Sport

  0

  Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona din vară, susţine El Mundo Deportivo. Superstarul argentinian se află în negocieri cu şefii clubului pentru semnarea unui nou contract, însă diferenţa între ce-şi doreşte Messi şi ce i se oferă este extrem de mare.

  Concret, Barcelona i-a propus un contract pe 5 ani, timp în care va primi sub diverse forme (salarii, bonusuri) aproximativ 200 de milioane de euro brut. De asemenea, catalanii vor să-i cedeze şi 80% din drepturile de imagine ale argentinianului, scrie ProSport.

  Messi nu este însă de acord cu propunerile conducerii. Starul argentinian vrea să câştige în 5 ani în total 400 de milioane de euro brut plus 100% din drepturile pentru imaginea sa. Cei de la Barcelona i-au transmis însă că nu pot susţine asemenea cheltuieli. El Mundo Deportivo scrie că dacă şefii clubului catalan nu ajung la un acord cu Messi, iau în calcul despărţirea de acesta în vară.

  Ofertele pentru Messi nu lipsesc, deşi preţul acestui este extrem de mare, 250 de milioane de euro. Cu toate acestea, El Confidencial anunţă că PSG şi Manchester City sunt gata să achite clauza de reziliere şi să-i îndeplinească lui Messi pretenţiile financiare, notează ProSport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.