marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mesaj pentru Sebiș: „Bine ați venit, dar aici este UTA!”

  de Lucian Dănilă | 27 martie 2015, 11:44 AM | Sport

  0

  Au mai rămas 24 de ore până la disputarea derbyului Seriei C4 dintre UTA și Național Sebiș. partidă care ar putea arăta care dintre cele două echipe ar fi mai aproape, sau mai îndreptățită, să promoveze în liga secundă. Partida are loc mâine, 28 martie, de la ora 15 pe arena Motorul.

  UTA și Sebiș au rămas singurele candidate la promovare după ce Mamma Mia a avut un debut de retur dezastruos, cu doar un punct obținut în trei jocuri. Gruparea din Sebiș are un avans de 4 puncte în clasament în fața Bătrânei Doamne, dar are și un joc mai mult disputat.

  Un mesaj interesant pentru oaspeți vine de la Codru Grădinariu, te-am manager al echipei UTA: „Este un meci decisiv pentru configurarea finală a clasamentului. Nu există niciun conflict cu clubul din Sebiș, avem o relație bună cu tot județul, dar cred că putem să transmitem un mesaj prin care să ne facem înțeleși: Bine ați venit, dar aici este UTA! Sunt convins că fiecare jucător care va intra pe teren va da 110 la sută în acest meci”.

  Roli Nagy: „Ne interesează doar cele trei puncte

  „Nu avem unul din cele mai bune terenuri, ca suprafață de joc. Știm asta. Pentru adversar care vrea să distrugă e mai simplu să joace pe un teren rău. Dar, oriunde jucăm, pe orice teren, am avut mingea mai mult pentru că suntem o echipă care încercăm să construim. Acum, indiferent de suprafață, de timp, ne interesează doar cele trei puncte. Motive se pot găsi totdeauna. Fizic și mental stăm bine, avem două victorii din două jocuri. Adversarii au început înfrânat dar sunt neînvinși. Se întâlnesc cele mai bune echipe din serie, ambele cu fotbaliști experimentați și tineri. Noi am muncit enorm și vrem să mai scriem o filă pentru noul început al acestei echipe.

  Bozian și Radu sunt jucători exponențiali pentru Sebiș, dar adversarii au mai făcut și alte achiziții care s-au integrat sau nu. Pot ieși la suprafață și alți jucători, la ambele echipe, de aceea spun că nu vom lua măsuri speciale în privința celor doi.

  Dacă pierdem, cu greu mai poate Sebișul să fie ajuns, remiza păstrează tensiunea și presiunea, dar noi ne dorim victoria”, spune Roli Nagy, antrenorul echipei UTA, înainte de acest joc..

  Dumitru Copil: „Acum se decide promovata”

  „A venit momentul în care să se decidă soarta promovării. Suntem foarte concentrați și nu ne dorim nimic altceva decât victoria. Nimic mai mult”, spune Mitruț, unul dintre cei mai talentați jucători de sub comanda lui Nagy. Copil a evoluat în ambele meciuri de la reluarea campionatului, acesta fiind un obișnuit înlocuitor al lui Claudiu Tudor la mijlocul terenului.

  Bogdan Burlă: „Abia așteptăm acest joc”

  Pentru juniorul Bogdan Burlă, cu sigurnață acest meci este cel mai important din carieră. „Acum se va decide care echipă va promova. Abia așteptăm acest joc. Cred că avem o echipă foarte bună, unită și pot spune că am devenit o familie. Asta va conta foarte mult în acest meci”, spune juniorul în vârstă de 17 ani, titular în banda stângă în primele două jocuri din retur.

  Cum ar putea arăta echipa de start a Bătrânei Doamne?

  Cel mai probabil, Roli nu va face mari schimbări în primul unsprezece comparativ cu echipa care a intrat la Târgu Jiu. Doi jucători sunt indisponibili pentru acest meci, Silaghi – suspendat, și Blănaru – accidentat. Astfel, UTA ar putea începe în următoarea formulă: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Tudor, Chindriș, Hlistei – Piț – Szekely.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.