vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mesaj de felicitare, transmis de președintele Iohannis membrilor echipei Delta Force

  de Special Arad | 2 mai 2022, 5:42 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 2 mai a.c., un mesaj de felicitare pentru rezultatele obținute de membrii echipei Delta Force de la Liceul Național de Informatică din Arad. Fiecărui membru al echipei care a scris istorie la Campionatul Mondial de Robotică „First Tech Challenge” din Houston (SUA), i-a fost înmânată, personal, o scrisoare de apreciere din partea Președintelui țării, domnul Klaus Iohannis.

  Prin intermediul Consilierului de Stat, Cătălina Galer (foto), prezentă la Arad, Președintele României, domnul Klaus Iohannis a subliniat importanța acestei reușite pentru țara noastră, apreciind în mod deosebit pregătirea și implicarea elevilor arădeni, dar și efortul care a stat în spatele acestei performanțe. Felicitări au fost transmise și cadrelor didactice și părinților care îi susțin pe acești tineri în calea lor spre noi reușite.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.