Mesaj de adio scris de soția lui Cătălin Chebeleu pe Facebook. Prietenii își pot lua rămas bun de la Cătălin în această seară

  de Alin Olteanu | 23 iunie 2019, 1:16 PM | Știri Arad | Topic special

  7

  Tragedie imensă în familia Chebeleu din Arad. Cătălin Chebeleu, patronul barului Cartier, amplasat în zona Miorița, a murit azi dimineață pe terenul de sport de la baza Constructorul, aflată pe malul Mureșului.  Din primele informații pe care le deținem, acesta a împlinit 38 de ani în 20 iunie 2019 și, susțin apropiați ai săi, ieri și-a sărbătorit ziua de naștere, aceasta încheindu-se în jurul orei două noaptea.
  În această dimineață, în jurul orei 8 și zece minute, au fost solicitați, de către prietenii cu care era la baza Constructorul, unde jucau tenis de câmp, medicii de la SMURD. Cătălin, fugind să ridice o minge ieșită în aut, a picat pe teren și nu mai răspundea apelurilor partenerilor de sport. 
  Sursele noastre spun că tânărul patron ar fi avut probleme cu tensiunea arterială (pe care o ținea sub control) și că ar fi murit în urma unui infarct, în ciuda efortului medicilor, de zeci de minute, făcut a-l resuscita. De menționat ar fi că medicii, în timp ce îl resuscitau, au încercat să îl ducă la Spitalul Județean Arad. Dar, din păcate inima acestuia nu a mai rezistat și nu s-a mai putut face nimic.
  La fața locului au fost prezente un echipaj de la Ambulanță (chemat în prima fază pe motiv că lui Cătălin i s-a făcut rău), și unul de la SMURD (solicitat tot după o intervenție telefonică, că de fapt e mai gravă situația tânărului de 38 de ani).
  Anunțat decesul, sute de mesaje curg pe o pagină de socializare, Cătălin Chebeleu fiind, conform majorității apropiaților săi, un enorm prieten și o persoană de calitate. Dumnezeu să îl odihnească!
  Revenim cu amănunte.

  UPDATE

  Soția lui Cătălin Chebeleu, Alina, i-a anunțat pe cei care l-au cunoscut pe acesta când își vor putea lua rămas bun de la el. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook:
  „Dragii mei, din păcate, soțul meu, tatăl copiilor mei, prietenul vostru, astăzi s-a înălțat la Cer.
  Dumnezeu l-a vrut lângă el și îngerii lui.
  Ai fost un om minunat, un soț iubitor și un tată exemplar.
  Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu, viața mea!
  Toți cei care doresc să își ia rămas bun, sunt așteptați la priveghi, în Grădiște, la capela Kuki, de la ora 20:00”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.