miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mesaj cutremurător al mamei polițistului Gigină după ce senatorii l-au scăpat pe Oprea

  de Andrei Fuliaș | 20 septembrie 2016, 6:51 PM | Naţional

  0

  Carmen Gigină, mama polițistului Bogdan Gigină, decedat pe 20 octombrie 2015, în timp ce se afla în fruntea coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea, la acea vreme ministru de Interne, a transmis un mesaj de-a dreptul cutremurător pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că senatorii l-au „scăpat” pe Oprea de urmărirea penală începută de procurorii DNA.

  „Nu am vrut până acum să vorbesc despre trăirile noastre. Acum vreau ca toți cei care ne-ați „condamnat” să înțelegeți de ce nu am făcut-o. Sunt lucruri greu de spus și greu de imagina pentru voi, care sunteți părinți. În seara zilei de 20 oct. 2015, în urma telefonului primit la ora 19:02, am alergat către Spitalul Universitar. Cel care ne-a anunțat de accident repeta „nu pot să cred că s-a întâmplat asta, nu pot să cred”… Soțul meu și-a îmbrăcat un trening peste pijama și a plecat către spital… eu m-am blocat. Nu reușeam să mă îmbrac… eram… paralizată… I-am spus să alerge soțuilui meu… „am să ajung cu un taxi, nu mă aștepta… du-te lângă băiat”. Am ieșit în stradă căutând un taxi… greu de găsit… afară ploua torențial. Am pornit către zona Unirii spunând rugăciuni pentru viața copilului meu. Nu îmi păsa că oamenii se opreau și mă priveau ca pe un om debusolat, nu-mi păsa… decât de el, de copilul meu. Imploram Divinitatea ca el să fie bine. În momentul în care am intrat în Spitalul Universitar am avut impresia că toată lumea mă cunoaște. Cel de la intrare m-a întrebat „sunteți mama polițistului accidentat?” Mi-a arătat ușa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat și acolo am găsit un copil, copilul meu, complet desfigurat, cu gâtul retezat, cu chipul plin de sânge, pardoseala era plină de sânge. M-am prăbușit la picioarele lui, sărutându-le și strigându-l. Încă avea șosetele ude în picioare. M-am trezit ridicată brusc și zguduită de umeri… medicul de gardă plângea și încerca să mă facă să înțeleg că nu se mai poate face nimic. M-am prăbușit din nou la picioarele copilului meu, implorând și privind oamenii care, deși știau că nu se mai poate face nimic pentru el, nu vroiau să renunțe. Nu am să uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul. Nu am să uit lacrimile care li se înodau sub barbă…

  Astăzi privesc, privim neputincioși la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru.”, a scris Carmen Gigină pe pagina sa de Facebook.

  În mai puțin de două ore, peste 1.800 de oameni furioși pe cele întâmplate au distribuit mesajei mamei lui Bogdan Gigină pe rețeaua de socializare.

  mesaj-carmen-gigina

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.