sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mereu la datorie! Pompierii au salvat un câine, au stins două incendii și au participat la alte câteva zeci de misiuni în ultimele 24 de ore

  de Special Arad | 29 decembrie 2022, 10:29 AM | Știri Arad

  0

  În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 32 de misiuni și intervenții.

  Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 26 de solicitări. Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de evacuare a fumului la o casă din localitatea Dezna, lichidând incendiul in limitele găsite fără a se propaga la acoperiș, iar pompierii Detașamentului Ineu au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un stivuitor aflat în hala unei societăți comerciale din localitatea Șicula.

  De asemenea, deoarece fiecare viața contează, salvatorii Detașamentului Ineu au intervenit cu autospeciala descarcerare grea și un echipaj de deblocare salvare în orașul Ineu pentru eliberarea unui cățel căzut într-o gură de canalizare. După aproximativ 15 minute câinele a fost eliberat în siguranță.

  Totodată, pompierii arădeni au desfășurat alte 3 misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: verificări ale concentrației de oxigen din secțiile ATI și un exercițiu cu forțe și mijloace la Spitalul Municipal Arad.

  „În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate”, transmit reprezentanții ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.