Mercedesul „încurajează” infracțiunile rutiere? Polițiștii au prins în Arad și Săvârșin șoferi-problemă

  de Special Arad | 12 februarie 2015, 2:14 PM | Săvârşin | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Ieri, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, două persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere, amândouă conducând autoturisme Mercedes.

  Agenţii de poliţie rutieră au depistat în municipiul Arad, un bărbat de 34 ani, din Timisoara, care conducea un autoturism  marca Mercedes Benz având dreptul de a conduce suspendat.

  Pe raza localităţii Săvârşin, a fost depistat  un bărbat, cetăţean bulgar, în vârstă de 25 ani, care a condus un autoturism tot marca Mercedes (Sprinter), iar la verificările efectuate s-a constatat că era neînmatriculat.

  În ambele situaţii, pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.