Melinda s-a stins în urma accidentului de la Vladimirescu și marți a plecat la îngeri! În urma ei a rămas un copil superb, o familie, dar și aceleași probleme cu care ne confruntăm din cauza acestui sistem putred…

  de Lucian Dănilă | 28 decembrie 2017, 8:56 PM | Povești despre oameni | Topic special

  2

  Melinda Apostol a părăsit această lume, iar în urma ei rămâne un copil minunat, un soț îndurerat și același sistem putred și corupt care ne pune zilnic viețile în pericol

  Ziua de 26 decembrie 2017 nu va fi niciodată uitată de familia Apostol, dar și de părinții, rudele și prietenii Melindei Apostol, tânăra din Vladimirescu care a fost victima accidentului de vineri seara, 22 decembrie, din zona Via Carmina. Melinda a plecat în această după amiază pe ultimul drum pe acest pământ, S-a dus în locul său de veci….

  Se îndrepta spre casă vineri seara unde o aștepta minunata ei familie, soțul și copilașul cu păr auriu de numai trei ani. „Melinda și soțul ei formau acea familie model, au un copil minunat de trei ani și era bucuria lor. La serviciu, Melinda era un exemplu pentru toți, era o fată, o mamă, un om minunat, un suflet frumos. Chiar a avut un an excepțional din punct de vedere profesional și discutam zilele trecute cu ea pe această temă, mai ales că a fost felicitată oficial de conducerea mare a companiei. Și uite ce nenorocire…”, spun colegii de serviciu ai Melindei.

  Accidentată foarte grav după ce un TIR a intrat în coliziune cu mașina pe care o conducea Melinda, tânăra care avea puțin peste 30 de ani s-a stins după patru zile pe un pat de spital. Familia, colegii săi și medicii au încercat să facă totul pentru a o salva, dar niciun efort nu a mai putut să o țină pe Melinda printre noi. Dincolo de tragedie, de durerea familiei și a prietenilor, după ce astăzi Melinda a plecat pe ultimul ei drum, noi rămânem cu aceleași probleme. Rămânem cu același sistem corupt care nici în trei decenii nu a reușit să creeze o infrastructură rutieră demnă de acest secol. Încă în 2017 la noi autotrenurile se plimbă prin sate și comune, avem puțin peste 400 de kilometri de autostradă în toată această țară, care este mare, șoferi obosiți sau grăbiți în goana lor după bani intră pe contrasens, încalcă reguli de circulație și odată cu acestea se pierd vieți omenești pentru că acest sistem putred și corupt nu a fost în stare să genereze ceva mai bun pentru noi.

  Melinda este, peste toate cele întâmplate, și o victimă a acestui sistem, un sistem care ne pune zilnic în pericol viețile.

  Colegii de serviciu ai Melindei au postat o fotografie pe contul ei de Facebook în care scriu „Nu te vom uita niciodată, Meli!

  Tot acolo i-au scris prietenele ei:

  „Destinul crud ni te-a luat de langa noi si ne-a lasat un imens gol in suflete! O sa ne lipsesti enorm, suflet frumos si bland! D-zeu sa te aibe in paza!” (Diana)

  „Drum bun printre îngeri suflet blând și frumos. E nedrept. .. 😢 ai plecat prea devreme” (Nely)

  „Vei rămâne veșnic in inima mea.Te iubesc Melinda️” (Simona)

  Dumnezeu să te ierte, Melinda!

  FOTO: Melinda Apostol

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Condoleante familiei, in primul rand.
   Aduceti aminte in articol de ” sistemul corupt ” si faptul ca nu avem o infrastructura rutiera, faptul ca avem cca 400km de autostrazi, etc…, dar de ce nu atingeti institutile responsabile si chiar sa stati de vorba cu cetateni din “Via Carmina” poate Europa???
   In decurs de 1 luna pe DN 7 in loc. Vladimirescu au avut loc 3 accidente, respectiv
   – 2 la aceiasi intersectie intrarea in cartier Via Carmina si DN 7;
   – 1 in centru Vladimirescu-lui, la moara,
   dar nimeni nu a facut nimic si nici nu va face, desi statisc vorbind au fost si altele
   Nu avem primar in Vladimirescu, investitor cartierului, Consliliu local si poate alte institutii ale statului (CNADR, etc,) nu pe nationala viteza este la 90Km/h iar in localitati de 50 sau chiar 70, de transportatori se grabesc.
   Cum au actionat institutiile statului pentru prevenirea accidentelor???
   Lipsesc indcatoare de avertizare ( uitati va pe DN7 cite indicatoare de” intersectie cu un drum fara prioritate” sunt montate??
   – restricti de viteza sunt ?? nu ca este in afara localitatii … de ce nu s-a mutat litata localitatii caci au aparut strazi noi care apartin de aceasta localitate??
   – semafoare ???
   – linie continua ??
   Nimic din cele enumarate mai sus nu veti intilni, s-au epuizat nu mai sunt pe stoc pentru a fi montate.
   Asta dupa parerea mea este incompetenta cersetorilor de voturi, caci altfel nu ii pot numi.

   NU trebuie sa avem AUTOSTRAZI ca sa nu avem accidente daca, nu avem si oameni ca sa le previna si sa tina la traiul comunitati.

   NEPASAREA NASTE MONSTRI

   Ma opresc din scris ca mai pot dezvolta dar nu mai vreau, si sunt curios care vor fi masurile voastre( ca ziaristi) – cenzurati sau nu ??? sau poate vreti sa dezvoltati subiectul??

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Nu te supara o logica spune ca oamenii au ce merita!!!exact cum suntem noi ca popor exact asta avem si meritam…nu exista ca tu eu sau altul sa fie bun si conducatorii rai…asa este facuta in totalitatea ei lumea asta avem conducatorii si drumurile pe care le meritam!!!dumnezeu sa o ierte a scapat de aceasta tara nenorocita numita rrromania!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.