marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Medic snopit în bătaie în plin centru de un sportiv de 27 de ani! Reacția anestezistului: incredibilă!

  de - | 9 septembrie 2015, 5:55 PM | Naţional

  0

  Un medic anestezist are fracturi multiple la nivelul feţei după ce a fost lovit violent de un boxer care a fost deranjat că victima nu se deplasează mai repede din faţa maşinii sale pe care voia să o parcheze. Agresiunea s-a petrecut de faţă cu 30 de martori, în mijlocul zilei, în zona Universităţii “Cuza” din Iaşi.

  Anestezistul Daniel Rusu se află de mai bine de două săptămâni într-o suferinţă cumplită, neputând să mănânce sau să vorbească normal după ce a fost snopit în bătaie de un tânăr de 27 de ani care s-a supărat pe el pentru că nu a fugit din faţa maşinii pe care o conducea. Pe 19 august, în jurul orei 14.30, Daniel Rusu, se afla în staţia de autobuz de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” şi discuta telefonic cu soţia sa, când un şofer nervos s-a supărat pe el că nu s-a ferit mai repede din faţa maşinii lui. Conducătorul a coborât şi l-a lovit cu pumnul în faţă de mai multe ori, până ce medicul a căzut. Scena s-a petrecut de faţă cu zeci de martori, unul dintre aceştia sunând la 112. La faţa locului a ajuns atât un echipaj de Poliţie cât şi unul al Ambulanţei, poliţiştii întrebându-l pe medic dacă vrea să facă plângere în timp ce ambulanţierii l-au transportat la spital. Rusu a ajuns la spital cu trei fracturi la nivelul oaselor feţei, potrivit actelor medicale depuse la dosar, respectiv baza orbitei, maxilarul şi osul zigomatic. Anestezistul a suferit şi mai multe plăgi, unele dintre acestea urmând a lăsa urme definitive, potrivit medicilor. Conform lui Rusu, iniţial, agresorul, indicat de apărătorii săi ca fiind Iulian Cosmei, de 27 de ani, un sportiv din Iaşi, a plecat de la faţa locului însă s-a întors după 10 minute şi, spune medicul, i-a cerut scuze motivând că era nervos. „Am văzut oameni murind din mai puţin”  a fost reacția incredibilă a medicului atunci când a fost întrebat cu privire la această întâmplare.

  Citeste mai mult: adev.ro/nudo6

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.