luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Medalie de bronz pentru tenisul de masă arădean

  de Dan Lazăr | 23 februarie 2020, 5:16 PM | Sport

  0

  Campionatul Național de tenis de masă pentru echipele de juniori I a avut loc la Câmpulung, între 21-23 februarie. La finalul celor trei zile de concurs, echipa CS Municipal Arad a reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului de premiere, în concursul feminin.

  Fetele pregătite de Cristian Dodean au dispus pe tabloul eliminatoriu de CSM Giurgiu, pierzând în semifinale de Farul Constanța, scor 0-3. A doua echipă a clubului arădean a cedat, 0-3, în sferturile de finală cu LPS Constanța.

  În grupa preliminară, CSM II Arad s-a clasat pe locul II în Seria I, cu trei succese, 3-0, cu LPS și CSȘ Slatina, și 3-1 cu ACS Dumbrăvița, o înfrângere, 0-3, cu Farul. CSM I Arad a încheiat tot pe locul secund, în Seria II, cu trei succese (3-0 cu CSM Tg. Mureș, CSM II Bistrița și CS Voința Câmpulung Muscel) și un eșec (0-3 cu LPS Constanța).

  Clasamente

  Masculin:
  1 CSA Steaua București I
  2 CSA Steaua București II
  3 CS Voința Câmpulung I
  3 CSM Bistrița

  Feminin:
  1 CSM Bistrița I
  2 CS Farul Constanța
  3 LPS Constanța I
  3 CSM Arad I

  Recent, echipa feminină de junioare II (cadete, 13-15 ani) a CSM Arad s-a ales cu bronzul la Campionatul Naţional pe echipe de la Buzău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.