Medalie de bronz pentru tenisul de masă arădean

  de Dan Lazăr | 23 februarie 2020, 5:16 PM | Sport

  0

  Campionatul Național de tenis de masă pentru echipele de juniori I a avut loc la Câmpulung, între 21-23 februarie. La finalul celor trei zile de concurs, echipa CS Municipal Arad a reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului de premiere, în concursul feminin.

  Fetele pregătite de Cristian Dodean au dispus pe tabloul eliminatoriu de CSM Giurgiu, pierzând în semifinale de Farul Constanța, scor 0-3. A doua echipă a clubului arădean a cedat, 0-3, în sferturile de finală cu LPS Constanța.

  În grupa preliminară, CSM II Arad s-a clasat pe locul II în Seria I, cu trei succese, 3-0, cu LPS și CSȘ Slatina, și 3-1 cu ACS Dumbrăvița, o înfrângere, 0-3, cu Farul. CSM I Arad a încheiat tot pe locul secund, în Seria II, cu trei succese (3-0 cu CSM Tg. Mureș, CSM II Bistrița și CS Voința Câmpulung Muscel) și un eșec (0-3 cu LPS Constanța).

  Clasamente

  Masculin:
  1 CSA Steaua București I
  2 CSA Steaua București II
  3 CS Voința Câmpulung I
  3 CSM Bistrița

  Feminin:
  1 CSM Bistrița I
  2 CS Farul Constanța
  3 LPS Constanța I
  3 CSM Arad I

  Recent, echipa feminină de junioare II (cadete, 13-15 ani) a CSM Arad s-a ales cu bronzul la Campionatul Naţional pe echipe de la Buzău.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.