Medalie de aur fabuloasă pentru echipa României la Cupa Mondială de scrimă

  de Special Arad | 15 februarie 2016, 7:55 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Scrima românească a repurtat la finalul acestei săptămâni un nou succes într-o etapă de Cupă Mondială. Echipa de spadă feminin seniori a României a cucerit duminică seara, 14 februarie, medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires.

  Fetele noastre au castigat aurul dupa o finala cu Rusia, scorul fiind de 45-40.

  În formula Ana Maria Popescu, Simona Gherman, sătmăreanca Simona Pop și Loredana Dinu, echipa României a avut următorul parcurs în Argentina: tabloul de 16 – 45-37 cu Brazilia; tabloul de 8 – 45-26 cu SUA; semifinale – 45-36 cu Estonia; finala – 45-40 cu Rusia.

  Pe locul trei s-a clasat Estonia, care a trecut în finala mică de Ucraina, scor 42-32.

  Sâmbătă, în concursul individual, Simona Gherman a cucerit medalia de bronz, tot la spada.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.