sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Meciul UTA – Rapid blochează străzile din Oradea! Cum se face accesul pe stadion?

  de - | 20 octombrie 2023, 8:20 AM | Sport

  0

  Meciul de fotbal din această seară de la ora 21.00 dintre UTA Arad și Rapid Bucureşti va închide vineri traficul pe străzile din jurul stadionului Iuliu Bodola din Oradea. La cererea Jandarmeriei, străzile din jurul arenei vor fi blocate vreme de cinci ore în intervalul orar 18:00-23:00.

  „La solicitarea Jandarmeriei Române, în vederea organizării în condiţii optime a meciului FC UTA Arad şi FC Rapid Bucureşti, vineri, 20 octombrie, între orele 18:00 – 23:00, se restricţionează circulaţia auto, cu excepţia riveranilor şi a mijloacelor de transport în comun”, a anunţat joi Primăria printr-un comunicat de presă.

  Pe lista străzilor care vor fi închise figurează: Olimpiadei (de la intersecţia cu strada Prof. Dr. Ion Cantacuzino până la intersecţia cu str. Traian Lalescu), Traian Lalescu (de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Olimpiadei) şi Sportului (de la intersecţia cu strada Olimpiadei până la intersecţia cu strada Tudor Arghezi).

  La fel, vor fi închise artere precum Tudor Arghezi (de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Ion Cantacuzino), Busuiocului (de la intersecţia cu strada Iasomiei până la intersecţia cu strada Ion Cantacuzino), Ion Cantacuzino (de la intersecţia str. Iasomiei până la intersecţia cu str. Olimpiadei) şi Sfântul Ladislau (de la bulevardul Ştefan cel Mare până la stadion).

  Cum se face accesul pe stadion

  Clubul UTA a publicat și el detalii pentru propriii suporteri despre căile de acces în stadionul „Iuliu Bodola“ din Oradea, la partida de vineri dintre UTA și Rapid.

  Astfel cei care au abonamente la Tribuna 1 “Coco Dumitrescu” și Tribuna 2 “Gioni Brosovszky”, vor intra la Tribuna 1 pe porțile 2 și 3, tot pe acolo având acces și cei care și-au achziționat bilete la Tribuna 1 sau cei care beneficiază de invitații la aceeași tribună. Poarta 1 a Tribunei 1 este rezervată oficialilor, presei și abonaților și invitaților la zona VIP.

  Abonații la “Iosif Petschovsky” și Peluza Sud vor avea acces la Peluza Sud și vor intra în stadion pe la Poarta 5. Tot pe acolo intră cei care și-au achiziționat bilete la Peluza Sud.

  În ceea ce privește Peluza Nord, galeria oaspeților va intra pe la Poarta 6 iar celelalte persoane care și-au achiziționat bilete la Peluza Nord vor intra pe Poarta 0.

  Remintim că Tribuna 2 a stadionului „Iuliu Bodola“ din Oradea este închisă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.