McLaren în valoare de 200.000 de euro, făcut praf pe autostrada A3!

  de - | 28 August 2021, 4:30 PM | Naţional

  0

  Un Mc Laren în valoare de cel puţin 200.000 de euro a a fost implicat într-un grav accident de circulaţie pe Autostrada Transilvania, între localităţile GIlău şi Nădăşelu, la kilometrul 20.

  Potrivit adevarul.ro, carosabilul era ud, iar vizibilitatea redusă, ceea ce nu l-a oprit pe şoferul bolidului să accelereze. Șoferul a coborât singur şi s-a ales doar cu o sperietură şi cu maşina distrusă, nu şi cu răni grave.

  „Avea viteză foarte mare. Afară ploua şi nu a mai avut control asupra maşinii. Rezultatul îl puteţi vedea. Maşina este praf. Şoferul a coborât singur din maşină”, spus un martor, potrivit publicaţiei Foaia Transilvană.

  „Acvaplanarea si caii putere au facut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a împins-o sub parapet”, a spus un alt martor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.