marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  McLaren în valoare de 200.000 de euro, făcut praf pe autostrada A3!

  de - | 28 august 2021, 4:30 PM | Naţional

  0

  Un Mc Laren în valoare de cel puţin 200.000 de euro a a fost implicat într-un grav accident de circulaţie pe Autostrada Transilvania, între localităţile GIlău şi Nădăşelu, la kilometrul 20.

  Potrivit adevarul.ro, carosabilul era ud, iar vizibilitatea redusă, ceea ce nu l-a oprit pe şoferul bolidului să accelereze. Șoferul a coborât singur şi s-a ales doar cu o sperietură şi cu maşina distrusă, nu şi cu răni grave.

  „Avea viteză foarte mare. Afară ploua şi nu a mai avut control asupra maşinii. Rezultatul îl puteţi vedea. Maşina este praf. Şoferul a coborât singur din maşină”, spus un martor, potrivit publicaţiei Foaia Transilvană.

  „Acvaplanarea si caii putere au facut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a împins-o sub parapet”, a spus un alt martor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.