sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  May the 4th be with you!

  de Tomck@t | 4 mai 2014, 3:59 PM | Pop Culture

  0

  4 mai este ziua internațională a Star Wars, zi în care celebrăm povestea care unește galaxia noastră cu galaxia îndepărtată în care cavalerii Jedi erau numeroși și și-au dedicat viețile pentru apărarea balanței dintre Forță și partea întunecată a Forței. Cea mai veche referire la expresia ”May the 4th be with you”, utilizată în cultura populară, datează din 1979 și este descrisă de autorul Alan Arnold în timp ce realiza cronica filmului The Empire Strikes Back de la Lucasfilm.

  Ideea zilei de 4 mai ca zi internațională a Star Wars nu a pornit cu Lucasfilm, dar compania care a creat Star Wars a îmbrățișat spiritul comunității de fani care face această zi atât de specială.

  Fanii Star Wars așteaptă cu mult interes noul program de televiziune Star Wars Rebels, care se va difuza la Disney Channel în toamna acestui an.

  Top 10 lucruri, ca să sărbătorești 4 mai în stil Star Wars!

  1. Pregătirea ținutelor pentru ocazii speciale este foarte importantă, iar ziua de 4 mai nu este deloc diferită. Poți să porți orice: de la tricoul tău preferat Star Wars până la costumul complet Stormtrooper! (Poți să îți costumezi și animalul de companie, de asemenea)

  2. Iniţiază o zi maraton de urmărit filme Star Wars alături de prietenii may the 4 2și familia ta! Dar să începi cu filmele care preced actiunea trilogiei sau cu trilogia originală? Sau să amesteci și câteva episoade din Războiul Clonelor? Ar trebui să te decizi înainte ca invitații tăi să sosească, altfel îți poţi petrece întreaga zi într-o dezbatere aprinsă. Amatorii jocurilor video și PC pot organiza și sesiuni maraton de Star Wars. MMORPG-ul The Old Republic este foarte popular în toată lumea, depășind deja numărul de utilizatori al celebrului World of Warcraft, care a deținut recordul ani de zile.

  3. Mâncarea este un aspect esențial la o petrecere. Ce alegi, Death Star Cake Pops sau Ham Solo Sandwich? Găseşti o varietate de rețete pe StarWars.com!

  4. Condimentează saga Star Wars cu o bătura tematică, laptele albastru, la fel cum îl prepara mătușa Beru! (din fericire, spre deosebire de mătușa Beru, nu deții droizii pe care Imperiul îi caută).

  5. Simte forța Star Wars cu meșteșuguri iscusite: transformă argila într-un suvenir Star Wars! Învață cum să-l modelezi pe Yoda din argilă, cum să creezi un semn de carte și alte lucrușoare simpatice pe StarWars.com!

  6. Știi tatuajul cu simbolul Alianței Rebele pe care te gândeai să ți-l faci? Astăzi este ziua potrivită.

  7. Te-ai folosit de puterile lui Darth Vader până acum? Cum plănuiești să sărbătorești Ziua Star Wars? Fotografiază-te când îți pui la încercare puterile. Asigură-te că postezi fotografiile și pe twitter (@starwars)! Vrem și noi să știm cum sărbătorești, așa că nu uita de hashtag: #StarWarsDay

  8. De obicei, în vacanțe, oamenii își doresc să descopere locuri noi. De ce nu mergi la Disneyland sau la Disney World și să faci cursa Star Tours? Sunt peste 50 de misiuni posibile… aşa că mai bine să nu mănânci nimic înainte.

  9. Așa cum Yoda spune, ”Mai departe să dai ceea ce ai învățat”. Introdu un frate mai mic, un membru al familiei sau un prieten în lumea Star Wars!

  10. Ai jucării Star Wars de care nu mai ai nevoie? Donează-le și fă din ziua 4 mai o zi memorabilă pentru copilașii aflați în dificultate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.