duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mavros a plecat la Roman pentru a se întoarce cu titlul național la Minifotbal!

  de Lucian Dănilă | 2 iulie 2014, 12:57 PM | Sport

  0

  Campioana Ligii Desavoia la minifotbal, Mavros Arad, a plecat în această dimineață în Moldova, la Roman, acolo unde participă la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Mavros este echipa înființată în urmă cu un an de Cosmin Truică și care a câștigat toate competițiile la care a participat până acum!

  Tocmai de aceea, Radu Anca, Huțan și compania spun că merg să lupte pentru titlul național. „Am câștigat totul până acum și este normal să ne gândim că putem lua și titlul de campioni ai României”, spune Flavius Pavel, cel care în acest an a mai obținut o izbândă: a promovat în liga a treia cu UTA Bătrâna Doamnă.

  Lotul deplasat de Mavros la Roman este format din următorii jucători: Sebastian Huțan – portar, Iulius Arman, Flavius Pavel, Adrian Sasu, Daniel Florin Iancu, Cornea Delu, Sighete Claudiu Alin, Anca Radu, Sebastian Mereniuc, Călin Șiclovan și Mihai Lionti.

  mavros 1

  Din delegație mai fac parte antrenorul Norbert Jozsa și organizatorul de competiții Raul Revilak. Norbert și-a dus cu el și tabla pentru a prezenta schemele de joc. Mâine va ajunge la Roman și finanțatorul Cosmin Truică, acesta fiind reținut de unele probleme la Arad. El va pleca mâine cu avionul până la Iași, urmând ca de acolo să plece la Roman.

  Mavros face parte dintr-o grupă grea, sorții punând echipa lângă două dintre gazdele competiției: Roman și Focșani. Arădenii joacă mâine de la ora 14 cu Ploieștiul, iar de la ora 19 cu Roman. Vineri dispută alte două jocuri din grupă, cu Focșani și Hunedoara.

  Reamintim că Mavros s-a calificat la turneul final după ce a câștigat ambele meciuri de la barajul de la Deva susținute în fața a două echipe din Sibiu.

  IMG_8013

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.