Măsuri de prevenție și la CET Hidrocarburi Arad

  de Special Arad | 13 martie 2020, 8:52 AM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Comunicat. În condițiile alertei naţionale, contactul direct între angajații societăţii şi clienţi a fost limitat. Astfel, în incinta societăţii CET Hidrocarburi este permis doar accesul angajaților. Birourile şi serviciile care au activitate de relaţii cu publicul se vor ocupa în continuare cu promptitudine de solicitările clienţilor, însă accesul este restricţionat la câte o singură persoană. În locurile unde există contact direct cu persoane din exterior, toate suprafeţele sunt dezinfectate periodic.

  Conducerea societăţii recomandă abonaţilor să se adreseze pe cât posibil pentru cereri şi reclamaţii prin intermediul e-mailului sau telefonic. Vă puteţi adresa:

  • Compartimentului Relaţii Clienţi la numărul de telefon 0257/307775 sau în scris la adresa de email: [email protected].
  • Dispecerat termoficare la numerele de telefon 0257/231367 sau 0357/412233.

  „Recomandăm clienților să efectueze plata facturilor de încălzire şi apa caldă de consum şi prin alte mijloace decât prezenţa la casierii”, transmit reprezentanții CET Hidrocarburi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.