joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  MasterChef de Ziua Pompierilor! S-au întrecut în cătlane și au arătat că… doar sting (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 16 septembrie 2014, 3:25 PM | Știri Arad

  0

  Pompierii arădeni au arătat că sunt polivalenți și se pricep la multe alte lucruri decât aceea de stingere și de salvare. De ziua lor, sâmbătă 13 septembrie, când s-au sărbătorit 166 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, la poligonul de lângă aeroport aceștia s-au întrecut în rețete culinare.

  Astfel, fiecare subunitate din județ a avut reprezentanți în concursul de, spun ei, cătlane, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Nu au fost doar cătlane pentru că am văzut și chiar am gustat din tot felul de bunătăți, mămăligă, sarmale, gulaș, plăcințele, tot felul… A fost un alt fel de MasterChef.

  Chiar au arătat că sunt băieți faini, vorba noastră de prin zonă, dar și fetele au fost la înălțime. În timp ce muzica asigura fondul sonor, cântată tot de reprezentanți ai ISU Arad, ceilalți făceau mâncare, mâncau sau dansau. Totul într-o atmosferă foarte destinsă la care au participat angajații ISU, mai puțin cei care erau operativi, fiind în tură, șefii ISU Arad, dar și cadrele care sunt în rezervă printre care i-am văzut pe colonelul Bonțea, colonelul Ciorbă sau fostul plutonier ajutant șef, Muică.

  Surpriza a sosit din Germania. Un fost militar în termen la Detașamentul de Pompieri în anii 80, a citit pe internet că în 13 septembrie este Ziua Pompierilor și a venit la unitate să sărbătorească alături de ei!

  Altfel, zicala că beau de sting nu li se prea potrivește. Au făcut-o cu măsură arătând, încă o dată, că ei doar… sting!

  IMG_0042

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.